Gezocht: Senior Projectleider iXperium netwerk

Ben jij de spin in het web die we zoeken voor ons sector overstijgend netwerk van (po, vo, mbo en hbo) onderwijs, lerarenopleidingen en onderzoek gericht op onderwijsinnovatie met ict? Heb jij oog voor ieders ambities en weet je die te verbinden aan de gemeenschappelijke koers?

Kun je werken vanuit de gedachte dat we samen meer kunnen dan alleen op dit weerbarstige, complexe thema? Dan is dit de functie voor jou! We zoeken voor het kernteam van iXperium/Centre of Expertise (CoE) Leren met ict bij de HAN per direct een ervaren en enthousiaste bruggenbouwer die de relaties versterkt en verduurzaamt.

Sluitingsdatum: 04-10-2020

Meer informatie of reageren kan via deze link.

0 0 stem
Bericht waardering
Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Gezocht: Senior Projectleider iXperium netwerk https://t.co/NdJGlnJw66

1
0
Tips, opmerkingen, aanvullingen, ideeën naar aanleiding van dit bericht?x
()
x