Harde schijf in laptop vervangen

Een harde schijf in een laptop vervangen door een SSD-schijf zodat de laptop nog een jaartje of twee extra leven in zich heeft (hij wordt er namelijk weer een stuk sneller door) een een makkie als je door even op Google te zoeken naar het model, je de keuze krijgt uit meerdere filmpjes op YouTube die je laten zien hoe je dat heel eenvoudig kunt doen. Het was niet de allereerste keer dat ik een laptop open maak (dit was met afstand de spannendste) maar het is even goed om voordat je een SSD besteld, te weten dat het een laptop is die goed open te maken is etc.
Met dank aan James was dit een makkie. Het opnieuw installeren van Windows 10 en Office 365 kostte meer tijd dan het vervangen van de schijf. Er zat een 500GB harde schijf in, voor €86,90 had ik een Samsung 860 EVO 500GB 2,5 inch SSD. De link is geen advertentie, het is de plek waar ik hem gekocht heb.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Harde schijf in laptop vervangen https://t.co/eXNkslIQIJ