Een dag uit het leven van…. een astronaut

Everyday-Astronaut-by-Tim-Dodd-Photography-e-Boldy-going-where-no-astronaut-has-gone-before-1024x1024 Schitterend. Dat lijkt me de beste samenvatting. Het is het antwoord op de vraag “wat doe je als je, via een veiling, een Russisch ruimtepak gekocht hebt?”.

Het antwoord van de fotograaf Tim Dodd is in ieder geval heel mooi. Hij maakte een serie foto’s die een dag uit het leven van een astronaut uitbeelden. Nou ja, niet helemaal. Want hij is/was natuurlijk geen astronaut in de ruimte, maar eentje hier op aarde. De serie moet je hoe dan ook een glimlach op je gezicht brengen.

Je kunt ze ook vinden op zijn Instagram account. Mooi, voor als het regent. 😉

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Een dag uit het leven van…. een astronaut http://t.co/1Xtfr0Xfc4