Gates: een voormalig CEO met zijn voeten in de klei

Gates_Windows_8p1 Het is zo’n heerlijk “ha ha, kijk eens hoe erg dit is!” momentje. Dat blijkt ook wel uit de 64.000 shares op Facebook en 3.950 tweets over het bericht getiteld “GATES SPENDS ENTIRE FIRST DAY BACK IN OFFICE TRYING TO INSTALL WINDOWS 8.1“. Want tja, als zelfs de oprichter van Microsoft moeite heeft met het installeren van Windows 8.1, dan moet het natuurlijk toch echt wel heel erg gesteld zijn met dat OS.

En ik denk dat als dát is wat je van het bericht onthoudt, dat je het dan heel erg mis hebt. Want wat ik er in lees is dat de rijkste man op deze aarde, gek genoeg is om terug te komen naar het bedrijf dat hij opgericht heeft om de nieuwe CEO van dat bedrijf te adviseren. En niet door vage vergezichten te schetsen. Nee, door gewoon eerst eens te ontdekken wat dat product is dat ze tegenwoordig verkopen.

Hoeveel (voormalig) CEO’s ken jij die zelf hun systeem upgraden met een nieuw OS?
En hoe lang denk je voordat er een paar pittige interne memo’s liggen met wat Gates denkt dat er zou moeten veranderen? Al heb ik overigens bij de installatie van Windows 8.1 helemaal geen problemen gehad (daarna wel, mijn Microsoft webcam weigert nog steeds om goed te werken).
Dus ik zie het als een bewijs dat Gates nog steeds echt betrokken is bij Microsoft. En dat lijkt me prima.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Gates: een voormalig CEO met zijn voeten in de klei http://t.co/dUjxJd1Jzo