Horizon TV App

 Gepubliceerd door om 08:56  UPC
okt 192013
 

Horizon.tvVorige week vrijdag kon ik hem nog niet testen omdat het nog zó kort na mijn aanvraag was (de apparatuur werd razendsnel geleverd) dat mijn abonnement nog niet bijgewerkt was. Maar gisterenavond, toen we terug waren van een heerlijk weekje uitwaaien in Zoutelande, wilde ik natuurlijk wel eens zien of het nu wél werkte: de Horizon TV App.

En ja hoor. Hoewel ik (gelukkig) nog geen Horizon apparaat heb, maar wel de combinatie van UPC internet en UPC digitale TV, kan ik ‘gewoon’ gebruik maken van de Horizon App die te downloaden is voor de iPhone en iPad. En hoewel de UPC website de iPad 1 niet noemt, werkte hij ook daar (met een incidentele crash die nou eenmaal vaker voor komt als je een pittige applicatie op de iPad 1 draait) op. De iPad Mini staat eveneens niet in het lijstje, maar ook die werkt (uiteraard). Ook het gegeven dat zowel mijn iPad 2 als iPad 1 van een jailbreak voorzien zijn, was geen probleem na de installatie van xCon.

Heb je geen iPad, dan kun je ook gebruik maken van je PC en (ik neem aan Mac?) en in een browser gebruik maken van http://www.upc.nl/onlinetv.
Lees verder….