Dr. Pierre Gorissen

 Gepubliceerd door om 23:55  Promotie
jun 122013
 

Promotie De oorspronkelijke titel van dit bericht was “en toen was het alweer voorbij…”. Maar dat gaf veel teveel de indruk alsof vandaag me overkomen was, alsof het te snel gegaan was. En het tegendeel is waar. Ik heb de afgelopen dagen op een heel intense, maar prettige manier beleefd. Er waren de nodige dingen die niet helemaal liepen zoals gepland, zoals het vanochtend nog moeten gaan omruilen van het hemd dat bij het rokkostuum hoorde. En de stroom mailjes en tweets met succeswensen of mails met afmeldingen namen een niveau aan dat het bijna overweldigend was. Want ik wil/wilde op elk bericht ook weer reageren. Dat heb ik (als ik me niet vergist heb) bij de tweets inmiddels gedaan, bij de mails doe ik dat morgen (donderdag) alsnog.

Ik zeg overigens morgen, maar ik anti-dateer dit bericht schaamteloos. Het is inmiddels ruim na middernacht, maar ik wil dit bericht plaatsen op de dag waar ik nog heel erg lang met heel veel plezier aan terug zal denken. Omdat het de afsluiting was van een heel leuk en leerzaam traject én omdat die afsluiting op een manier ging waarvoor ik vooraf absoluut getekend had.

Natuurlijk, iedereen zegt het vooraf: het is een formaliteit (is het ook) en jij bent degene die het meeste van het onderwerp weet (klopt). Maar ik had ook iedere keer uitgelegd: de manier waarop de presentatie en verdediging zouden verlopen was bepalend voor de glimlach waarmee ik er tijdens de receptie zou staan.
En die glimlach was breeduit.
Lees verder….