3D Printen: soms doet een beetje verf wonderen

Om Nom en Draakje Op dit moment is het voor de meest thuisprinters zo dat de 3D printer maar één kleur tegelijkertijd aan kan. Soms levert dat resultaten op die niet echt heel erg mooi zijn. Zo ook voor Om Nom en het draakje die ik gisteren geprint had.
Maar gelukkig blijkt daar wel nog wat aan te doen.

Om Nom Om Nom
Het gebruik van een beetje acrylverf (2 lagen wit, 1 laag zwart) en een vaste hand (niet mijn hand) maken van Om Nom en het draakje opeens veel mooiere exemplaren. 🙂
Draakje Draakje

Disclosure
De UP! Mini 3D printer is gratis en tijdelijk aan me beschikbaar gesteld door 3D-fabshop.nl in samenwerking met Fablab Zuid-Limburg. Er zijn geen afspraken gemaakt over de inhoud en hoeveelheid van berichten over het product. Alle meningen over het product zijn 100% van mezelf.