3D Printen: En toen was het wit op!

Filament Ik heb mensen horen beweren dat het nooit zou lukken om in 2 weken tijd een rol van 750 gram filament opgebruikt te krijgen……dan ken je mij dus waarschijnlijk nog niet heel erg goed. 😉

Want ondanks het feit dat ik ook blauwe en groene filament in huis gehaald had en ook daar een aantal zaken mee geprint heb, zag ik tot mijn schrik, tijdens het printen van de lithofaan gisteren opeens dat de rol wel erg leeg aan het worden was.
Filament
Het werd dus nog tamelijk spannend of de printer het litofaan in zijn geheel voor elkaar zou kunnen krijgen met het resterend witte filament. Dat lukte uiteindelijk wel nog, met nog een beetje filament resterend. Voor vandaag en morgen, de laatste twee dagen dat we de printer in huis hebben, zijn we dus maar weer even overgeschakeld naar het gebruik van blauw.

Je kunt dus stellen dat we de printer de afgelopen twee weken stevig aan de tand gevoeld hebben. Ik ben zeker niet de enige hier in huis die het eigenlijk ook wel jammer vind dat hij weer weg gaat.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

3D Printen: En toen was het wit op! http://t.co/IASeGrdQmd