Kijktip: PBS Off Book


Public Broadcasting Service (afgekort PBS) is het grootste Amerikaanse non-commerciële televisienetwerk, dat in 1969 is opgericht. Het netwerk levert programma’s aan 349 lokale televisiestations die lid zijn van het netwerk. (bron)
Aardig is dat ze ook materiaal via internet delen, zoals (je raadt het al) via YouTube als “PBS Off Book“.

Nog niet genoeg gehad? Kijk dan ook eens bij hun Idea Channel! De presentator daarvan klinkt qua presentatiestijl trouwens heel erg als ZeFrank en neem dan meteen zijn TED-sessie mee als je dit op zondagavond zit te kijken en toch genoeg tijd hebt (of als het al maandagochtend is en je moeilijk op gang komt!) 🙂

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Kijktip: PBS Off Book http://t.co/oQAFMAXO #video #zondagavond #youtube