OK, nog één keer terugblikken op 2012

http://youtu.be/If5MF4wm1T8?HD=1

Nee hoor, geen diepgaand jaaroverzicht, maar ik vond deze mix dusdanig knap gemaakt dat ik hem gewoon wel een plekje moest geven op deze eerste dag van het nieuwe jaar. Muziek is immers altijd een belangrijk onderdeel geweest van mijn bloggen (niet voor niets bestonden mijn podcasts altijd voor ongeveer de helft uit muziek) en zo’n mix, daar kan voor mij geen Top 2000 tegenop! 😉

Goede voornemens doe ik niet aan. Dat zijn alleen maar beloftes waar de rest van de wereld toch nooit verwacht dat je die ooit waar gaat maken. Niets voor mij. Doelen voor het komend jaar meer dan genoeg, zowel in sportieve zin als in werkgerelateerde zin. Zo verwacht ik in de loop van dit jaar mijn promotieonderzoek af te ronden en weer heel wat kilometers te maken op de fiets, zowel op de weg als in het bos. En 2012 heeft nog maar eens heel erg duidelijk gemaakt dat het heel belangrijk is om van het leven en de mensen die je lief hebt te genieten zolang dat mogelijk is. En dat zal ik dan ook zeker in 2013 ook blijven doen. Dat zal dus af en toe betekenen geen dagelijks bericht, maar gelukkig zijn er inmiddels meer dan genoeg edubloggers in Nederland, dus er is altijd wel wat te lezen!

Hoe dan ook: De beste wensen voor 2013! 🙂

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

OK, nog één keer terugblikken op 2012 http://t.co/Qf9Rbz2T