Ongeplande vakantie

 Gepubliceerd door om 21:18  Persoonlijk
dec 302012
 

ZiekVoor wie me niet via Twitter volgt even een kort teken van leven: ik ben al een paar dagen ziek, dus daarom geen nieuwe berichten, updates, reacties etc.
Het gaat waarschijnlijk ook nog een paar dagen duren, ik weet niet of ik er morgen nog één als laatste van dit jaar uit weet te persen. We zullen zien. En anders alvast een goede en veilige jaarwisseling toegewenst!

[update 31-12-2012] Het gaat vandaag al een stuk beter. Maar ik heb de extra energie gestoken in een extra bericht op het Active Geek weblog.

Deel dit bericht:

  17 reacties aan “Ongeplande vakantie”

 1. Jij ook. En beterschap.

 2. Veel sterkte en beterschap!

 3. Joh, dát is een tegenvaller om zó het jaar uit te luiden 🙁

  Beterschap!

  Enne… laat die mogelijke ‘last post’ maar zitten hoor!

  • Hoi Fred,

   Gelukkig was het niet zo dramatisch bedoelt. Alleen, als je een paar dagen in bed ligt dan heb je natuurlijk genoeg tijd om tussen het slapen door het jaar te overdenken. Ik zie wel, ik zie het niet als een ‘moeten’. 🙂

   Een fijne jaarwisseling!

 4. Vervelend!
  Al wel gezien net via twitter dat je de kracht van ibuprofen hebt ontdekt.
  Beterschap en een heel goed en weer mooi actief 2013!

 5. Van harte beterschap en alvast een goed 2013!

 6. Goed om te lezen dat het al beter gaat ! Een mooi en fijn 2013 Pierre !

 7. Hopelijk ben je weer helemaal opgeknapt.
  Een gezond en gelukkig 2013 gewenst.

  • Hoi Nicole,

   Nee, mijn benen voelen nog een beetje alsof ik een zware griep gehad heb, dus nog even een beetje rustig aan, maar maandag ben ik gewoon weer present bij de borrel en alle aansluitende overleggen. 🙂
   Jij ook een goed 2013!

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.