Worst Gadget Ever: Back To The Future Hoverboard

Zou dat niet cool zijn? Je bent een beetje op leeftijd, hebt alle Back To The Future films wel vijf keer gezien en nu koop je voor je kinderen (uiteraard niet voor jezelf) een echt hoverboard voor je kinderen. Het is tenslotte bijna 2015. Nou dat dachten ze bij Mattel ook en daar maken (maakten?) ze de Back to the Future™ Hoverboard (Prop Replica). Kosten: $120,-
Toch nog net iets duurder dan een Waveboard op het moment moet kosten.

Maar helaas. Niet alleen kunnen we nog geen echt zwevende hoverboards maken, het ding blijkt ook alleen te ‘schuiven’ als er niemand op staat. En als we de schrijver van Back To The Future, Bob Gale mogen geloven, is het kwalitatief ook niet helemaal geworden wat hij er van gedacht/verwacht had.
Bij Gizmodo hadden ze er ook eentje in huis en ook daar geen enthousiasme. Zo te zien hebben alleen de heren (ik neem aan dat het heren waren) van SMU Toys die bovenstaande clip met in de hoofdrol Trisha Hershberger opgenomen hebben er echt plezier aan beleefd.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Worst Gadget Ever: Back To The Future Hoverboard http://t.co/Pi2553Ti