#snrd12: SURFnet Relatiedagen 2012

Vandaag ben ik aanwezig bij de SURFnet Relatiedagen 2012 in Noordwijkerhout. Het is een beetje de tweejaarlijkse equivalent van Dé Onderwijsdagen, maar dan (veel) meer technisch ingestoken (en wat kleinschaliger).

Ik ben er, op uitnodiging, alleen vandaag bij als blogger. Het feest (en dag 2) zal ik dit keer dus helaas moeten missen.
Het is vooraf altijd een beetje moeilijk te voorspellen hoe ik van een dag verslag ga doen. Ik neem aan redelijk direct tijdens/na de sessies en in tamelijk ongefilterde vorm. Ik heb vandaag toch maar weer de HP EliteBook 2540p mét adapter bij me, het snel typen en bloggen op een iPad tijdens een conferentie werkt op zich wel, maar met fystieke toetsen ben ik toch een stuk sneller (en het feit dat dat toetsenbord dan niet mijn beeldscherm afdekt helpt ook wel heel erg). Het wordt dus ofwel tijd voor een Macbook Air ofwel tijd voor een Windows apparaat dat ook probleemloos een hele werkdag Wifi aan kan op zijn eigen accu.

Tweets met hashtag #snrd12 zijn hier te volgen en livestreams van de sessies zijn hier te bekijken (met de tweets ernaast, dus dan heb je aan één scherm voldoende).

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

#snrd12: SURFnet Relatiedagen 2012 http://t.co/L4E07b5g