Zomerreces

The Day After Het is weer zomer en dus tijd om het ICT en Onderwijs Blog een aantal weken dicht te gooien (net als voorgaande jaren). In een tijd waarin iedereen ook tijdens de vakantie online wil zijn, kies ik er toch nog voor om die periode aan te grijpen om effe even wat minder actief te zijn.

Nou is dit jaar een beetje vreemd jaar, want ik zal er niet in slagen de hele tijd offline te zijn. Mijn zomer bestaat dit keer namelijk uit tijd die ik thuis door breng, tijd die ik niet thuis door breng, boven water, onder water, op de fiets en zonder fiets, vakantietijd en helaas ook een stuk werktijd. Maar daar vertel ik na afloop allemaal wel over.

Het streven is om vanaf 6 augustus 2012 weer te starten met de gebruikelijke bijna-dagelijkse berichten hier. Ik gooi na vanavond ook de reactie-mogelijkheid een maand dicht. De SPAM-filter mogelijkheid van WordPress is op zich heel goed, maar het is ook zo onhandig als er niemand online is om te reageren op vragen etc.

Veel plezier deze zomer, als je moet werken in juli, werk ze, en anders: fijne vakantie en tot in augustus weer! ๐Ÿ™‚

0 0 stemmen
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

[…] is weer zomer en net als het ICT en Onderwijs Blog zal het ook hier bij The Active Geek een aantal weken stil zijn. In een tijd waarin iedereen ook […]

trackback

Zomerreces: Het is weer zomer en dus tijd om het ICT en Onderwijs Blog een aantal weken dicht te gooien (net al… http://t.co/V67ahLLM

Fred Zelders
9 jaren geleden

Pierre, geniet van dit zomerreces en we zien je allemaal graag terug in augustus.
Ik denk dat ik voor velen onder ons spreek ๐Ÿ™‚

Gerard Poels
9 jaren geleden

Pierre,

Zelfs ik als vaste lezer kan best een aantal weken zonder je altijd informatieve blog.
Fijne vakantie!

Groet,

Gerard