GoPro WiFi BacPac en Remote – mooi filmpje / slechte reclame

Het overkwam me vroeger op TV ook wel eens: een prachtige reclame, mooi opgezet, maar na een paar keer zien wist ik nog niet wat het product was (totdat het in beeld getoond werd). Tegenwoordig kijk ik op TV geen reclames meer, maar de reclame voor de GoPro WiFi BacPac en Remote en het filmpje dat ze er bij gemaakt hebben (blijkbaar met 50 GoPro’s) is zeker de moeite van het bekijken waard. Maar het zegt zo weinig over der functionaliteit die de set toevoegd aan de GoPro. En dat lijkt me toch de bedoeling van zo’n reclame.

Oordeel zelf maar zou ik zeggen. Toch maar even wachten dus totdat er meer informatie is over deze uitbreiding die in Nederland toch zo’n €100,- moet gaan kosten.

0 0 stemmen
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
12 jaren geleden

GoPro WiFi BacPac en Remote – mooi filmpje / slechte reclame http://t.co/yOX3SL1M

doekie
doekie
12 jaren geleden

Tweede zin is nonsens. Derde zin is ook kul, zonder punt, en daarin – leer het nou toch eens! – ook weer een joekel van een d/t fout. Hopelijk gaat Frits Bolkestein ook voor promovendi taaleisen stellen.

doekie
doekie
12 jaren geleden
Reageer op  Pierre

Doekie deed het zowat in zijn broekie … van het lachen.

Je hebt geen respect voor je lezers, dat blijkt uit je onzorgvuldig taalgebruik (vaak een symptoom van onzorgvuldig denken), en uit je kinderachtige reactie.

Ik ga je advies volgen en je blog niet langer lezen.

Saluut!