jun 062012
 

Het overkwam me vroeger op TV ook wel eens: een prachtige reclame, mooi opgezet, maar na een paar keer zien wist ik nog niet wat het product was (totdat het in beeld getoond werd). Tegenwoordig kijk ik op TV geen reclames meer, maar de reclame voor de GoPro WiFi BacPac en Remote en het filmpje dat ze er bij gemaakt hebben (blijkbaar met 50 GoPro’s) is zeker de moeite van het bekijken waard. Maar het zegt zo weinig over der functionaliteit die de set toevoegd aan de GoPro. En dat lijkt me toch de bedoeling van zo’n reclame.

Oordeel zelf maar zou ik zeggen. Toch maar even wachten dus totdat er meer informatie is over deze uitbreiding die in Nederland toch zo’n €100,- moet gaan kosten.

Deel dit bericht:

  4 reacties aan “GoPro WiFi BacPac en Remote – mooi filmpje / slechte reclame”

Reacties (3) Trackbacks (1)
 1. Tweede zin is nonsens. Derde zin is ook kul, zonder punt, en daarin – leer het nou toch eens! – ook weer een joekel van een d/t fout. Hopelijk gaat Frits Bolkestein ook voor promovendi taaleisen stellen.

  • Hé doekie, zoek een andere hobby. Ga lekker kijken of de buurman zijn gras wel netjes overal gelijkmatig gemaaid heeft of zo. Of ga op een drukke kruising in Amsterdam tellen hoeveel mensen er door het rood heen rijden. Begin een weblog erover en lucht je hart daar.

   Ik laat je IP-adres nu nog open staan. Als je inhoudelijk op berichten wilt reageren, ben je van harte welkom. Is je volgende reactie weer alleen gericht op mijn spelling of zinsopbouw, dan gaat er een block op. Je hoeft hier niet te komen en je er aan te storen.

   • Doekie deed het zowat in zijn broekie … van het lachen.

    Je hebt geen respect voor je lezers, dat blijkt uit je onzorgvuldig taalgebruik (vaak een symptoom van onzorgvuldig denken), en uit je kinderachtige reactie.

    Ik ga je advies volgen en je blog niet langer lezen.

    Saluut!

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.