mei 252012
 

Absinthe Parisienne Vandaag was het dan eindelijk zover: de jailbreak voor iOS 5.1.1 (op dit moment de meest recente versie van iOS) is beschikbaar. De jailbreak is “untethered”, je kunt dus je apparaat resetten als dat nodig is, zonder hem aan een computer aan te sluiten. De jailbreak werkt daarnaast voor bijna alle iOS apparaten, dus ook voor de nieuwe iPad 3 en de al wat oudere iPhone 4S. Alleen de ‘nieuwe’ iPad 2 wordt nog niet ondersteund.

Zie hier de instructies voor Windows en de instructies voor Mac OSX.
Ikzelf ga rustig nog even een paar dagen wachten. Na zo’n release komen er meestal nog wel een paar vervelende foutjes naar boven.

Deel dit bericht:

  3 reacties aan “Untethered Jailbreak voor iOS 5.1.1 beschikbaar”

Reacties (2) Trackbacks (1)
  1. Ik wacht ook nog een paar dagen. Draai nu met Ipad 1 op 4.3. De upgrade van jailbreak van 3.x naar 4.x verliep niet soepel daar de data van spelletjes (de voortgang, de gewonnen punten, etc) niet werd gebacked up door Itunes (of ik heb een setting gemist). Ik werd bijna uit mijn ouderschap ontheven door mijn kinderen.
    Is er iets bekend over vermindering van performance als je upgrade met de Ipad 1 naar 5.1?

  2. Ik wacht ook nog een paar dagen. Meestal komen er wat foutjes naar voren, of net een wat betere JB na een weekje of 2. Maar toch bedankt voor de tip!

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.