Untethered Jailbreak voor iOS 5.1.1 beschikbaar

Absinthe Parisienne Vandaag was het dan eindelijk zover: de jailbreak voor iOS 5.1.1 (op dit moment de meest recente versie van iOS) is beschikbaar. De jailbreak is “untethered”, je kunt dus je apparaat resetten als dat nodig is, zonder hem aan een computer aan te sluiten. De jailbreak werkt daarnaast voor bijna alle iOS apparaten, dus ook voor de nieuwe iPad 3 en de al wat oudere iPhone 4S. Alleen de ‘nieuwe’ iPad 2 wordt nog niet ondersteund.

Zie hier de instructies voor Windows en de instructies voor Mac OSX.
Ikzelf ga rustig nog even een paar dagen wachten. Na zo’n release komen er meestal nog wel een paar vervelende foutjes naar boven.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
9 jaren geleden

Untethered Jailbreak voor iOS 5.1.1 beschikbaar http://t.co/L0nQJOeP

Patrice Plet
9 jaren geleden

Ik wacht ook nog een paar dagen. Draai nu met Ipad 1 op 4.3. De upgrade van jailbreak van 3.x naar 4.x verliep niet soepel daar de data van spelletjes (de voortgang, de gewonnen punten, etc) niet werd gebacked up door Itunes (of ik heb een setting gemist). Ik werd bijna uit mijn ouderschap ontheven door mijn kinderen.
Is er iets bekend over vermindering van performance als je upgrade met de Ipad 1 naar 5.1?

dagaanbieding
dagaanbieding
9 jaren geleden

Ik wacht ook nog een paar dagen. Meestal komen er wat foutjes naar voren, of net een wat betere JB na een weekje of 2. Maar toch bedankt voor de tip!