feb 022012
 

Dropbox importer Mocht je behoefte hebben aan extra Dropbox ruimte en geen bezwaar hebben tegen het installeren van een bèta versie van de Dropbox client, dan kun je nu twee vliegen in één klap slaan. De 1.3.12 bèta versie van Dropbox heeft namelijk een nieuwe feature die ze graag willen testen (door ons/jou laten testen). Als je namelijk een SD-kaartje (blijkbaar werkt het ook met een USB-stick) met foto’s en/of video’s uit je digitale fotocamera of videocamera in je computer stopt, dan krijg je de mogelijkheid om die automatisch te laten kopiëren naar je Dropbox map (in de map “Camera Uploads”).

In ruil voor het testen van de nieuwe feature krijg je van Dropbox gratis 500MB ruimte extra voor elke 500MB aan foto’s die je toevoegt. Tot een maximum van 4,5GB. Mooi meegenomen toch. En zover ik begrijp hoef je de foto’s daarna natuurlijk niet in Dropbox te laten staan.

Je kunt versie 1.3.12 hier downloaden:

Dropbox importer
Het proces werkte bij mij op Windows 7 probleemloos, maar niet snel. Dat kan natuurlijk aan de draadloze synchronisatie van de foto’s liggen. En je moet natuurlijk voldoende ruimte op je harde schijf hebben voor de foto’s, anders gaat het ook niet.

Persoonlijk had de feature voor mij niet gehoeven. Ik zet mijn foto’s niet allemaal in Dropbox maar op een netwerkschijf. Dus is dit iets was ik niet zal gaan gebruiken, met uitzondering dan van nu natuurlijk.

(getipt door Lifehacker.com)

Deel dit bericht:

  12 reacties aan “Extra Dropbox ruimte als je foto’s toevoegt”

  1. […] background-position: 50% 0px; background-color:#222222; background-repeat : no-repeat; } ictoblog.nl – Today, 8:59 […]

  2. […] } #themeHeader #titleAndDescription * { color: black; } ictoblog.nl – Today, 7:31 […]

  3. […] background-position: 50% 0px; background-color:#222222; background-repeat : no-repeat; } ictoblog.nl – Today, 10:19 […]

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.