dec 262011
 
Startup Scherm

Startup Scherm iPhone 4

Het bericht van gisteren heeft niet helemaal 10 reacties vóór een wijziging van mijn Twitter-gebruik opgeleverd, maar de discussie heeft er wél voor gezorgd dat ik vandaag wat aan het experimenteren ben geslagen voor wat betreft de beschikbare functionaliteiten hier op het ICT en Onderwijs BLOG.

En dat heeft geleidt tot een aantal aanpassingen. In dit bericht wil ik ze kort even toelichten voor het geval je ze ook op je eigen WordPress blog wilt toepassen.
#1 Apart Twitter-account voor het ICT en Onderwijs weblog.

De eerste wijziging heeft niet zo heel veel met WordPress zelf te maken. Maar het ICT en Onderwijs Blog heeft nu ook een eigen Twitter-account. Alle berichten van het blog worden automatisch, via dlvr.it gepost als tweets voor dat account. Wil je dus liever via Twitter op de hoogte blijven van nieuwe berichten, dan kan dat voortaan. Ik zal mijn eigen Twitter-account gewoon blijven gebruiken en ook daar, als ik dat zinvol vind, handmatig verwijzingen naar berichten blijven opnemen. Het is dus niet nodig iets te wijzigen als jij dat niet wilt.

Lees verder….