Onder water filmen met je iPhone?

 Gepubliceerd door om 22:31  iOS, Video
apr 152011
 

Toen we afgelopen zaterdag onze introductieduik met perslucht maakten, zat mijn iPhone in mijn tas die veilig aan de kant stond. En ik had ook geen camera bij me om in of onder water te filmen. De reden daarvoor was deels omdat ik verwachtte dat ik mijn handen vol zou hebben aan het duiken zelf, en ten tweede omdat mijn iPhone nou eenmaal niet zo goed tegen water kan.
Dat eerste deel van de reden bleek niet helemaal waar. Ik heb me zeker niet verveeld, maar het duiken zelf (in een zwembad) was heel gemakkelijk, dus op zich had ik ook nog wel een paar foto’s of filmpjes onder water kunnen maken. Maar ja, die iPhone onder water, dat leek me niet zo’n goed idee.

Daarom was ik meteen geïnteresseerd toen ik bij The Next Web een bericht tegen kwam over een case waarmee je je iPhone ook onder water zou moeten kunnen gebruiken. Nou weet ik nog niet heel veel van duiken, maar ik weet wel dat de druk onder water snel toeneemt, dus een eerste logische vraag bij zo’n case is: tot hoe diep mag je er mee?
Nou, dat bleek tegen te vallen, maar voordat je daar achter bent moet je wel op zoek.
Lees verder….