Nóg 2 goede redenen om je iDevice te jailbreaken

ManualCorrect In de categorie “2 voor de prijs van 1” nóg twee extra tips / redenen om je iPhone, iPod Touch of iPad te willen jailbreaken. Je kunt dan namelijk deze twee tweaks installeren:

Manual Correct
Een van de frustraties bij iOS is dat typefouten (ook als ze dat soms niet zijn), automatisch aangepast worden. Soms naar de meest vreemde woorden. Berucht zijn bijvoorbeeld “Nasr” in plaats van “naar” (ik weet nog steeds niet waarom). Je kunt dat helemaal uitzetten, maar soms zou het tóch handig zijn.
Manual Correct is een tweak die je via Cydia kunt installeren. Als je die optie aan hebt staan, dan verschijnen de suggesties wel tijdens het typen, maar ze worden pas ingevoegd als jij daar voor kiest.
Je kunt kiezen voor de gratis versie (en waarschijnlijk heb je daar genoeg aan), als je 71 eurocent betaald dan krijg je de Pro versie waarmee je zelf vervangingen in kunt voegen.
ManualCorrect ManualCorrect
Hierboven zie je bijvoorbeeld dat ik “jb” ingevoegd heb en dat als alternatief “jailbreak” voorgesteld wordt. Die combinatie heb ik zelf bij de settings ingevoerd.

Browser Changer
De tweede tweak, die helemaal gratis is, is ook alleen via Cydia te vinden. Hij heet Browser Changer. En hij doet precies wat je hoopt dat hij doet: hij stelt je in staat om een andere standaardbrowser te kiezen onder iOS.
Browserchanger
Ben je dus een fan van iCabMobile of Atomic, dan kun je dat hiermee je standaardbrowser maken. Safari Mobile blijft nog steeds beschikbaar, maar je links uit e-mails of andere apps worden nu standaard in de browser van jouw keuze geopend.

Nou, nog meer redenen nodig om te jailbreaken? Ben je in het bezit van zo’n mooie iPad 2 dan moet je helaas nog even wachten, maar iPhone, iPod Touch of iPad 1 gebruikers kunnen hun apparaat jailbreaken. Lees voor dat je dat doet wel even de instructies die online staan.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
C. Bokhove
C. Bokhove
10 jaren geleden

Serieuze wiskunde- en natuurwetenschaps-docenten hebben natuurlijk al een goede reden vanwege java. 🙂