apr 072011
 


Routledge Education Journals heeft deze maand een mooie actie: al hun journals zijn t/m 31 april 2011 gratis online toegankelijk.

Heb je via je onderwijsinstelling/werkgever normaal geen toegang tot de journals, kan kun je nu je hart ophalen. Je kunt artikelen individueel downloaden als PDF, zodat je ze ook nadat deze maand voorbij is nog kunt benaderen.
Een paar voorbeelden van journals die ze in het ICT en Onderwijs domein publiceren:

(getipt door de Eindhoven School of Education mail)

 Reacties uitgeschakeld voor Alle Routledge Education Journals vrij toegankelijk in april 2011
apr 072011
 

ManualCorrect In de categorie “2 voor de prijs van 1” nóg twee extra tips / redenen om je iPhone, iPod Touch of iPad te willen jailbreaken. Je kunt dan namelijk deze twee tweaks installeren:

Manual Correct
Een van de frustraties bij iOS is dat typefouten (ook als ze dat soms niet zijn), automatisch aangepast worden. Soms naar de meest vreemde woorden. Berucht zijn bijvoorbeeld “Nasr” in plaats van “naar” (ik weet nog steeds niet waarom). Je kunt dat helemaal uitzetten, maar soms zou het tóch handig zijn.
Manual Correct is een tweak die je via Cydia kunt installeren. Als je die optie aan hebt staan, dan verschijnen de suggesties wel tijdens het typen, maar ze worden pas ingevoegd als jij daar voor kiest.
Je kunt kiezen voor de gratis versie (en waarschijnlijk heb je daar genoeg aan), als je 71 eurocent betaald dan krijg je de Pro versie waarmee je zelf vervangingen in kunt voegen.
ManualCorrect ManualCorrect
Hierboven zie je bijvoorbeeld dat ik “jb” ingevoegd heb en dat als alternatief “jailbreak” voorgesteld wordt. Die combinatie heb ik zelf bij de settings ingevoerd.
Lees verder….