Griffin Tablet Stand

 Gepubliceerd door om 19:45  Hardware, iOS
mrt 202011
 

Ik had bij Fred Zelders al gelezen over de Griffin A-stand die hij gekocht had. Vandaag las ik van een voorjaarsactie bij Griffin waarbij je 10% korting kunt krijgen op al hun producten als je de code 10SPRING invult bij het bestellen via hun site.

Toen ik daar ging kijken zag ik dat ze ook een andere standaard hadden voor de iPad en andere tablets, de Griffin Tablet Stand. Die was niet alleen compacter en goedkoper dan de A-stand en kwam goed uit de test (gezien het enthousiasme van Fred over de A-stand in vergelijking met de reviewer in dat artikel neem ik aan dat het deels ook persoonlijke voorkeur is).

Hoe dan ook, ik heb daarom vandaag de Tablet Stand besteld. Met de goedkoopste (trage) optie van verzenden en de 10% korting kwam de rekening nu op $34,49 (of zo’n €25,-). Dat is niet heel veel goedkoper dan wanneer je hem in Nederland besteld, dus als je haast hebt kun je hem beter niet bij Griffin zelf bestellen.
Zodra ik hem binnen hem hoor je uiteraard of hij bevalt.

Cross-platform MP3 player in WordPress

 Gepubliceerd door om 19:13  Algemeen
mrt 202011
 

Gerard Poels heeft een nieuwe bel op zijn fiets. Nee, niet de bel die je hiernaast ziet uiteraard, wil je hem zien en horen, dan moet je even naar zijn site gaan.
Maar juist bij dat horen zat hem een mooie uitdaging. De player die Gerard gebruikt(e) is een Flash-player. En dus kon ik op de iPad niet naar zijn nieuwe bel luisteren. Gerard gaf aan dat hij nog geen goede plugin gevonden had als vervanger voor die wat hij nou gebruikt. Kijk, dat klonk als een uitdaging. đŸ™‚

Er blijkt gelukkig al een plugin te zijn voor WordPress waarmee je eenvoudig een MP3 of videobestand in kunt voegen in een post op een manier die voor zowel gewone browsers als voor de iPad werkt. Luister maar:

Dit is de bel van Gerard en die moet je nu dus zowel op je laptop / Macbook als op een iPhone / iPad etc. kunnen beluisteren.
Ik heb de plugin overigens niet handmatig geĂ¯nstalleerd, maar vanuit de plugin pagina gezocht naar “Degradable HTML5 audio and video”, dat werkt veel handiger.

[update]
Test met Google player (geen plugin of installatie nodig):