Gratis eBook: Presenteren met de iPad

 Gepubliceerd door om 13:06  eBooks, iOS
feb 212011
 

Als mobiel apparaat vind ik de iPad prima geschikt voor het verzorgen van presentaties. Ik heb al een aantal keer mijn laptop thuis gelaten als ik ergens een presentatie moest verzorgen en de iPad rechtstreeks aangesloten op de beamer.

Het enige nadeel op dit moment is het “verbonden” zijn aan de beamer via een kabeltje, maar dat is van de andere kant ook wel prettig omdat je niet afhankelijk bent van het aanwezige draadloos netwerk tijdens je presentatie.
Ik heb een korte handleiding gemaakt voor het gebruik van Keynote op de iPad. Daarnaast vind je in het eBook verwijzingen naar andere tools die ook allemaal gebruikt kunnen worden om vanaf de iPad te presenteren.
Omdat MagicScroll wat moeite had met het juist online weergeven van het ePUB document, heb ik hem ook maar even als PDF beschikbaar gemaakt.
Presenteren met de iPad (EPUB 571KB)
Presenteren met de iPad (PDF, 2MB)

Downloaden van de EPUB-versie naar je iPad, iPhone of iPod Touch is heel eenvoudig: zorg dat je het gratis iBooks geïnstalleerd hebt staan en klik dan op de link in dit bericht. Het eBook wordt dan gedownload naar je apparaat en je krijgt de optie om hem in iBooks te openen.
En natuurlijk kun je hem ook lezen op je Android apparaat, je eReader met EPUB ondersteuning of een Mac/Windows client.

feb 212011
 

Je kunt voor de Provinciale Staten verkiezingen van 2 maart a.s. natuurlijk ‘gewoon’ gebruik maken van de StemWijzer. Maar, zoals dat hoort op internet, hebben ook kleinere groepen in onze samenleving de mogelijkheid om hun kant van zaken aan je uit te leggen.
En als jij dus gewoon meer geïnteresseerd bent in hoe de partijen denken over (lig)fiets gerelateerde zaken, dan ook kun je eenvoudig een stemadvies opvragen. Dat gaat via de website van de intercityfietser.

Nou weet ik niet of het nou zo verstandig is om alleen op dat advies af te gaan, maar je zou het (als je wil) in ieder geval kunnen laten meewegen. In de uitgebreide StemWijzer komt het belang van fietsers namelijk helemaal niet aan bod. Wel dat van automobilisten.

Is er ook nog een site die dit voor OV-reizigers uitzoekt? En dan ergens een mashup van al die info samen?
P.S. De screenshot geeft uiteraard maar een deel van het overzicht weer, klik even door voor de complete versie!

 Reacties uitgeschakeld voor Stemadvies Provinciale Staten voor (lig)fietsers  Tags: , ,