Bluefire Reader en Jailbreak freeze

 Gepubliceerd door om 23:33  eBooks, iOS
jan 132011
 

Dit is een bericht dat dient als reminder voor mezelf (voor wat betreft de workaround) en is wellicht handig voor anderen die de oplossing ook nog niet gevonden hadden.

Het is echter een probleem dat alleen optreedt als je je iPhone of iPad van een jailbreak hebt voorzien en gebruik maakt van de Bluefire Reader voor het lezen van elektronische boeken met en zonder DRM. Sinds een tijdje kan het namelijk voorkomen dat de reader prima opstart, zonder problemen werkt, maar bij het afsluiten ervan (of het naar een andere applicatie overschakelen) opeens een tijd lang ‘bevriest’ (freezes).
Nogmaal, dit probleem lijkt alleen voor te komen bij iPhone en iPads die van een jailbreak voorzien zijn, de exacte verklaring/oorzaak is onbekend. Maar gelukkig is er een workaround.
Lees verder….

We staan eindelijk ook op Streetview

 Gepubliceerd door om 19:09  Geocoding
jan 132011
 

Het heeft even geduurd, in 2009 stonden we er nog niet op, ook in maart 2010 stonden we er nog niet op. Maar toen ik vandaag weer keek bleek ook Deurne staat nu bijna compleet op Google Streetview.

Ook ons eigen huisje staat er nu op. Gelukkig met de heg netjes geknipt. Zo te zien zijn de foto’s zomer/najaar 2010 gemaakt. Alle bomen en struiken staan er mooi groen bij, wat bruine blaadjes op de grond en we hebben het rolluik overdag gedeeltelijk dicht, dus het zal warm geweest zijn. Aan het gebrek aan auto’s op de foto te zien was het op een werkdag.

Ik weet het, het is een kleinigheidje op wereldschaal gezien, maar ik vind het mooi dat we er nu eindelijk echt bij horen. 😉

 Reacties uitgeschakeld voor We staan eindelijk ook op Streetview  Tags: ,