Het is een BOEK!


Bij Danniëlle kwam ik een schitterend filmpje tegen over een boek over een boek geschreven door Lane Smith.
Zij schrijft dat je na het bekijken van het filmpje het boek eigenlijk niet eens meer hoeft te lezen. Maar ik ging uiteraard toch op zoek naar een exemplaar.

Bij Bol.com is hij met €12,99 een stuk duurder dan bij Amazon.com ($5,99) maar het is typisch zo’n boek dat je iemand cadeau doet. Wel met een briefje met de link naar het filmpje erbij uiteraard. Dat dan weer wel.

0 0 stemmen
Bericht waardering
6 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Sybilla Poortman
Sybilla Poortman
10 jaren geleden

Het valt me wel een beetje tegen dat je The Book Depository nog niet kent: http://www.bookdepository.co.uk/book/9781596436060/Its-a-Book (verzendkosten altijd inclusief) – verreweg de goedkoopste en de meest complete!

Sybilla Poortman
Sybilla Poortman
10 jaren geleden

Was maar plagerijtje hoor! Beroepsdeformatie maakt dat ik altijd graag op de hoogte blijf van waar welk boek het goedkoopste te krijgen is en The Book Depository stelt me nooit teleur! Ik koop nog best veel op papier (meestal Engelse boekn), maar bijna nooit meer in de (veel te beperkte) boekhandel…

Sybilla Poortman
Sybilla Poortman
10 jaren geleden

Er is één troost: je hebt ‘m nu waarschijnlijk veel eerder in huis! 😀

M. Torn
10 jaren geleden

Ben per toeval op deze post gestuit. Maar deze site staat nu tussen mijn snelkoppelingen. Zo zie je maar dat lang zoeken zich altijd uitbetaald…