Das Blau iPhone case – nieuw en versleten

Das Blau iPhone case Toen ik 14 maanden geleden mijn iPhone 3GS bestelde, bestelde ik ook een “Das Blau iPhone case” erbij. Een handig hoesje waarmee de iPhone steeds (behalve tijdens de vakantie) aan mijn broekriem te vinden was. Nu ik het elastiek echter teveel uitgerekt waardoor de iPhone gevaarlijk los komt te zitten. Ik pakte hem afgelopen week een keer verkeerd op en de iPhone vloog er té snel uit.

Tijd dus voor een nieuw hoesje. Natuurlijk ook gewoon weer een Das Blau iPhone case. Want anders dan de slijtage was er geen enkele reden om een andere hoes te willen.
Ik heb hieronder nog wat “nieuw versus 14 maanden oud” foto’s staan.

Das Blau iPhone case Das Blau iPhone case Das Blau iPhone case

p.s. Even voor de duidelijkheid: dit is geen verkapte reclame. Ik heb het hoesje beide keren zelf betaald en de link naar de online winkel is omdat ik hem daar nu besteld heb (vorige keer hier, even duur, ook snel geleverd).

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Gerard Poels
10 jaren geleden

Ik heb vandaag ook zo’n hoes besteld. Mijn vorige viel uit elkaar (was een door apple bijgeleverde voor een oude iPod 🙂
Dank voor de tip! Dit was precies het model dat ik zocht.