Dé Onderwijsdagen: en de winnaars zijn….

Het programma is compleet, de stemmen zijn geteld. Er waren 65 inzendingen voor de 20 plekken die beschikbaar waren in het programma. Er hebben bijna 900 mensen gestemd (elk op 3 sessies) en vandaag zijn de 20 winnaars bekend gemaakt. Ze staan in het programma van dé onderwijsdagen en op deze pagina bij elkaar.

Hoewel ik het een prima systeem vind, zo hebben de deelnemers/bezoekers ook wat te zeggen over de sessies die ze graag willen zien/bijwonen, vind ik het ook altijd wel een beetje sneu voor de indieners van die andere 45 voorstellen die nu niet in het programma worden opgenomen.
Hoe dan ook, het is weer een rijk gevuld programma dit jaar. Ik kan alleen geen vermelding meer vinden van een feest op dinsdag. Moeten we dat dan maar zelf organiseren. 😉

Schaamteloze reclame: Op dinsdag 9 november van 12:30 – 13:15 uur mag ik in ruimte 415 iets vertellen over het (promotie-)onderzoek waar ik mee bezig ben. De sessie heet “Meten is weten? Wat doen studenten met opnames van colleges?”.

0 0 stem
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Alexander Kremers
Alexander Kremers
10 jaren geleden

Hey Pierre,
als ik tijd heb kom ik zeker bij je sessie kijken.

Als 1 van de 20 gelukkigen (gekozenen) hoop ik jouw op woensdag bij mij te zien…

Geen feest?? zal toch niet…

Alexander Kremers
Alexander Kremers
10 jaren geleden

Via via gehoord dat het feest inderdaad gescrapt is………

Waar verzamelen we?

moqub
10 jaren geleden

met als eindtijd 18.00 uur lijkt het er op dat er dit jaar geen feest is…. zullen we dan een niet edubloggersdiner organiseren voor op de dinsdag 🙂
Wel vreemd als er geen feest is, met de aanmeldingen schiet het ook niet erg op.

Moqub