Hoe produceer en publiceer jij je screencasts?

Maak je gebruik van Camtasia Studio voor het maken van screencasts? Dan kun je nu een Amazon tegoedbon ter waarde van $50 verdienen. Bij Techsmith willen ze namelijk weten hou jij je screencasts produceert (welke handelingen je in Camtasia Studio uitvoert) en hoe je ze daarna publiceert (beschikbaar stelt aan je kijkers/gebruikers).
Dat kan heel eenvoudig zijn, het kan ook een complex proces zijn.

Wat ze graag willen is dat je een echte screencast maakt, die je dus ook zonder hun vraag gemaakt zou hebben en dan het produceren en publiceren opneemt (met Camtasia Studio uiteraard), terwijl je er toelichting bij geeft. Daarnaast hebben ze een vragenlijst om in te vullen.

Je hebt tot 24 oktober. Wil je mee doen en zo $50 verdienen, stuur dan een mail naar [email protected] om de details te ontvangen (en zodat ze weten dat je wilt meedoen)