Review Nexto Extreme ND2700 imagetank

 Gepubliceerd door om 19:50  Hardware
sep 022010
 

Nexto eXtreme Ik wilde er eigenlijk nog niet echt aan: het vervangen van mijn VP3320 Imagetank. Goed, hij was inmiddels vijf jaar oud en 40GB schijfruimte is tegenwoordig ook voor een imagetank een lachertje. Maar hij deed het nog steeds zonder problemen. Met één uitzondering: hij kan geen SDHC kaartjes lezen en o.a. in de Kodak Zi8 die ik graag mee wilde nemen had ik een SDHC kaartje zitten.

Dus toch maar op zoek naar een nieuw exemplaar. Daarbij kun je kiezen tussen heel dure en uitgebreide modellen, zoals deze Vosonic VP8870 met groot scherm en mogelijkheid om de filmpjes en foto’s daar op of op je TV te bekijken. Prijs voor een exemplaar met 320GB op dit moment €342,01
Of je kunt kiezen voor heel eenvoudig en functioneel alleen gericht op het zo snel mogelijk opslaan van foto’s/bestanden op de interne schijf. En dan kom je o.a. uit bij de Nextro Extreme. Daarbij kost een exemplaar met een interne schijf van 320GB je op dit moment maar €162,-
Minder dan de helft dus.

Ik heb de Nexto tijdens mijn vakantie meegenomen en op basis van die ervaring heb ik een korte review geschreven.
Lees verder….

sep 022010
 

Maak je gebruik van Camtasia Studio voor het maken van screencasts? Dan kun je nu een Amazon tegoedbon ter waarde van $50 verdienen. Bij Techsmith willen ze namelijk weten hou jij je screencasts produceert (welke handelingen je in Camtasia Studio uitvoert) en hoe je ze daarna publiceert (beschikbaar stelt aan je kijkers/gebruikers).
Dat kan heel eenvoudig zijn, het kan ook een complex proces zijn.

Wat ze graag willen is dat je een echte screencast maakt, die je dus ook zonder hun vraag gemaakt zou hebben en dan het produceren en publiceren opneemt (met Camtasia Studio uiteraard), terwijl je er toelichting bij geeft. Daarnaast hebben ze een vragenlijst om in te vullen.

Je hebt tot 24 oktober. Wil je mee doen en zo $50 verdienen, stuur dan een mail naar [email protected] om de details te ontvangen (en zodat ze weten dat je wilt meedoen)

 Reacties uitgeschakeld voor Hoe produceer en publiceer jij je screencasts?  Tags: ,