Je iPad als tweede monitor


Mac-gebruikers konden het al met behulp van het programma Air Display en nu kunnen ook Windows-gebruikers hun iPad als tweede monitor aan hun laptop koppelen via MaxiVista.

Het werkt zo te zien. Video bekijken op het tweede scherm of geavanceerde grafische effecten gaat wat minder vanwege de draadloze verbinding tussen laptop en iPad. En natuurlijk kun je je afvragen waarom je dit zou willen. Niet als goedkoop alternatief voor een echte monitor. Natuurlijk deze applicaties kosten ‘maar’ $9,99. Dus als je al een iPad hebt dan zou je kunnen stellen dat de extra kosten veel lager zijn dan voor een monitor.
Maar het betekent wel dat je iPad weer ergens ‘vast’ zit. Het is zo opeens niet meer een mobiel apparaat dat je er gemakkelijk even bij pakt.

Nou ja, maakt eigenlijk ook niet uit. Het valt onder de noemer: iemand verzint het, programmeert het en verdient er geld mee omdat er mensen zijn die het minimaal de moeite van het uitproberen en aan familieleden demonstreren waard vind.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
12 jaren geleden

[…] hier meer Google Blog Search « T-Mobile komt met iPad pre-paid bundel – macwereld.nl De iPad naast de MacBook […]

Jay
Jay
12 jaren geleden

Ik gebruik op mijn werk ook 2 monitors maar het is toch wel erggg handig. Tis alleen wat je zegt, het is ineens geen mobiel apparaat meer…

Gr.

Jay
http://www.ipadabonnement.net