24 filmpjes over Camtasia Studio in 24 uur

Ze hebben de smaak goed te pakken bij Techsmith. Na de 24×24 over Snagit afgelopen mei staat er komende week weer een 24-uurs evenement op de agenda. Deze keer gaat het over Camtasia Studio, voor Windows gebruikers toch wel het meest veelzijdige programma voor het maken van schermfilmpjes.

Ze starten op 13 juli (volgende week dinsdag) om 2 uur ’s middags Nederlandse tijd (8:00am ET GMT-4:00) en gaan dan door tot de dag erna, 14 juli eveneens om 2 uur ’s middags.
Concreet zal het betekenen dat ze een minuut of 10 een opname maken over een bepaald onderwerp en daarnaast kletsen met mensen die langs komen in de studio, online aanwezig zijn etc.
Vorige keer maakten ze het wat aantrekkelijker om online aanwezig te blijven door het verloten van licenties voor Camtasia Studio en exemplaren van hun Techsmith Spork.
Ze zullen weer een live stream uitzenden via hun Livestream kanaal, daar kun je ook met ze chatten, en natuurlijk zijn ze via Twitter te volgen.

Natuurlijk hoef je er geen 24 uur bij te zijn, alle opnames komen achteraf namelijk ook online, maar vooral in de nacht is het natuurlijk best pittig voor ze en dan zijn ze heel blij met Europese gasten in de chatbox. 🙂

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
13 jaren geleden

[…] Via ICTOblog (Pierre) kwam ik gistermiddag terecht in de chatbox van de marathonsessie die het team van […]