Online en offline trainingen

 Gepubliceerd door om 07:11  Onderwijs
mei 212010
 

School bus

En een kort bericht met een paar gratis trainingsopties de komende tijd. Twee online, eentje offline:

  • SURFnet organiseert op 2 juni 2010 een Workshop Basisvaardigheden Videoproductie. In een middag leer je een kort filmpje maken en monteren. Gericht op en gratis toegankelijk voor HO-docenten. Inschrijven kan hier.
  • Techsmith organiseert op online sessies over Snagit 10 (maandag 31 mei) en Camtasia Studio 7 (maandag 7 juni). Inschrijven kan via deze pagina. Veel meer Sangit kun je overigens zien tijdens de “24 filmpjes in 24 uur” die op 24 en 25 mei a.s. plaats zal vinden.
  • Sonic Foundry organiseert op 25 mei een online presentatie over de “Total Cost of Ownership” van het weblectures. Een mogelijk heel saai of juist heel confronterend (omdat het zo duur is) onderwerp. Maar daarom niet minder belangrijk.
Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Online en offline trainingen”

Reacties (2)
  1. Even een kleine nuancering:
    De Workshop Basisvaardigheden Videoproductie is toegankelijk voor docenten en medewerkers van op SURFnet aangesloten instellingen. Daar hoort ook een aantal MBO instellingen bij!

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.