apr 092010
 

Het kan je haast niet ontgaan zijn. Nog geen week na alle sensatie van het uitleveren van de eerste iPads in de VS heeft Apple gisteren haar volgende aankondiging gedaan. Je kunt de video van de sessie van gisteren hier online bekijken. Komende zomer komt versie 4 van het iPhone OS (de besturingssoftware van de iPod Touch, de iPhone en de iPad) beschikbaar. De iPad gebruikers moeten overigens nog wat langer wachten, daar voor komt hij pas “in het najaar” beschikbaar. Ontwikkelaars kunnen echter nu al met de bètaversie van het systeem aan de slag.

Zoals je zou mogen verwachten bij een sprong van 3.1 naar 4.0 zijn de aangekondigde veranderingen in de nieuwe versie best omvangrijk. Tijdens de sessie werden ze samengevat in 7 groepen: Multitasking, Folders
Unified Inbox, iBooks, Enterprise, Game Center, iAd.
Die ga ik niet allemaal bespreken, daar kun je voldoende posts voor op andere plekken vinden (en de video is eigenlijk duidelijk zat), maar voor mij werd wel de vraag relevant of bij het verschijnen van versie 4 er voor mij nog een noodzaak zou bestaan om mijn iPhone van een jailbreak te voorzien.
Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Maakt iPhone OS 4 jailbreaken straks overbodig?  Tags: , , ,