Vimeo mobiel

Vimeo Mobile

Ik was vergeten er over te schrijven toen ik de mail kreeg, maar dacht er weer aan door de screencast over linkrot: Vimeo biedt haar plus-gebruikers (de betalende gebruikers) inmiddels ook de optie om de video’s geschikt te maken voor mobiel gebruik. En dan gaat het natuurlijk met name om de iPhone, al ga ik er vanuit dat ook Androidtoestellen de mobiele versies zouden moeten kunnen tonen.

Je kunt het uitproberen door met je mobiele apparaat naar mijn Vimeopagina te gaan. Dan moet je automatisch de mobiele versie van de website zien en van daaruit kun je dan doorklikken naar de video’s.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem
14 jaren geleden

Helaas, Android laat de “gewone” pagina zien, dus moet ik een hoop heen en weer scrollen.
Raar eigenlijk dat mobile devices dus kennelijk niet standaard hetzelfde aangestuurd worden.
Zitten we daar weer mee…