Wave jij nog?

 Gepubliceerd door om 10:16  Internet
jan 122010
 

BWall363 Soms heb je zo’n moment van “hoe zou het eigenlijk zijn met?”. Dat had ik vanochtend met Google Wave. Vorig jaar werd het met veel bombarie aangekondigd als dé opvolger van normale e-mail en wellicht zelfs van Twitter. Invites voor toegang waren zeldzaam en waren dus een hot item.

Maar inmiddels hoor ik er niet echt iemand meer over. Dus stelde ik vanochtend via Twitter de vraag: “Wie gebruikt er hier eigenlijk nog regelmatig Google Wave?“.
De score op moment van schrijven van deze post is:

Ikzelf uiteraard ook niet meer (anders had ik wel geweten hoe actief het er was). Vraag is nu of dit een tijdelijke dip is in het gebruik, komt er weer een nieuwe (hogere) golf achteraan of is het gewoon te complex voor ons gewone gebruikers? Gebruik je Google Wave al? nog? waarom wel? of juist niet meer?

Als je nou zoiets hebt van “Google Wave? Is dat iets om op te surfen?”. Kijk dan even kort naar deze video:

En mocht je nog geen toegang hebben en toegang willen krijgen, laat het me dan even weten in de reacties hieronder (gebruik het mailadres waar je de uitnodiging op wilt ontvangen). Ik heb op het moment 25 invites beschikbaar.

[update 17:50] Ik heb de Twitterreacties bijgewerkt aan de stand van zaken van dit moment. De toevoegingen waren namelijk heel interessant.