Gratis naar online radio luisteren met Android

Streaming Radio

Ik kreeg het op de G1 Android niet aan de praat tijdens de review: luisteren naar online streaming radio van de verschillende radiostations de Nederland rijk is.
En ook nu op de HTC Hero kreeg ik het maar niet voor elkaar. Maar ik kon me niet voorstellen dat het niet zou kunnen. En dat klopt gelukkig! En het blijkt nog heel eenvoudig te zijn ook, maar ik kon er niks over vinden op internet anders dan een heleboel mensen die hetzelfde probleem hadden. Daarom ook maar even hier opgeschreven:

# Stap 1) Zoek in de Android Market naar StreamFurious. Je hebt voldoende aan de gratis versie. Installeer deze.

# Stap 2) Ga met de browser naar http://tinyurl.com/plslijst. Voeg de link even toe aan je favorieten, dan hoef je hem daarna niet meer in te typen.

# Stap 3) Selecteer uit de lijst met radiostations het gewenste station. StreamFurious start nu automatisch op, voegt het station toe aan de playlist en begint te spelen. Klaar! :-)
p.s. de credits voor de lange lijst radiostations liggen bij de gebruiker mvi van het forum van iphoneclub.nl. Ik heb alleen een tinyurl link gemaakt die wat sneller in te voeren is in de browser.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
symen
symen
12 jaren geleden

Bedankt man! Jij bent mn held!

GZFan
GZFan
12 jaren geleden

Werkt super ej!
bedankt

tomtomgo
12 jaren geleden

Bedankt!