UPC komt in 2010 naar de iPhone

UPC Slingbox remote
“UPC is bezig met een iPhone-applicatie, waarmee gebruikers op afstand de recorderfunctie van hun settopbox kunnen programmeren. Het is onbekend of de software van de kabelaar ook uit gaat komen voor andere smartphoneplatformen.”

(bron)

Helaas helaas, de applicatie die UPC aan het ontwikkelen is, komt nog niet in de buurt van het wel al beschikbare SlingPlayer voor iPhone. Daarmee kan ik ook mijn UPC Mediabox besturen, ook opnames inplannen, maar daarnaast ook ‘gewoon’ meekijken.
Maar goed, daarvoor heb ik wel voor 99 euro een Slingbox Solo moeten kopen naast de Mediabox en ook de applicatie voor de iPhone was niet gratis.
Dus als UPC de applicatie gratis beschikbaar stelt aan haar klanten dan zou het voor mensen die wél een iPhone en geen Slingbox hebben wel een uitkomst zijn.