Handschriftherkenning Windows 7


Bekijk de video op YouTube

Jullie hadden nog een filmpje tegoed van de handschriftherkenning van Windows 7. Bij deze dus. Zoals je kunt zien werkt het, net als in Vista, nog steeds prima. In de definitieve versie ook weer met ondersteuning voor de Nederlandse taal.
Math Editor - Klik voor grotere versie Vreemde toevoeging in Windows 7 vind ik overigens de Math editor. Daarmee kun je formules schrijven en die dan invoegen in applicaties invoegen die Math ML ondersteunen. Ik kreeg het niet werkend met OpenOffice 3 maar ook in MS Office 2007 was het eenrichtingsverkeer, editen na invoegen gebeurde bij mij automatisch in de editor van MS Office 2007, niet in de Math Editor.
Nou ja, wordt vast nog verder ontwikkeld.

[Update 01-06] In tegenstelling tot wat ik in het filmpje zeg, kun je voor Windows 7 RC1 nu ook een language pack voor Nederlands installeren. Daarmee krijg je zowel een Nederlandse interface als Nederlandse handschriftherkenning. Zie dit bericht voor meer info.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem
12 jaren geleden

Ziet er echt mooi uit!
Maar… heb jij nu ook de layout van je weblog iets aangepast met meer ruimte voor de hoofdkolom of lijkt dat maar zo?

Pierre
12 jaren geleden

Hoi Willem,

Als het goed is past de hoofdkolom zich beter aan aan ‘brede’ monitoren (mits de hogere resolutie door Javascript herkend kan worden. Maar dat is al een tijdje zo. Sinds de vorige keer dat jij er op wees dat het zo smal was op een brede monitor. :-)