Gratis Fontys Rockacademie showcase in 013

“Op zaterdag 28 maart presenteert Fontys Rockacademie in Tilburg haar jaarlijkse Inside Out Showcase tijdens een informatieve Open Dag. Op de podia van popcentrum 013 spelen de hele dag bands van de Rockacademie, van emorock tot hardcore hiphop, zoals The Jacks, The Mekanik, Landmark 105, Zwarte Kat, Sean Walsh Band, Yeattem, FREUD, Marlon Penn, Jess, DJ Daniel O, Boef en de gelogeerde aap, Virginia, Gitta en Blast Phemous.”

(bron)

Ik moet bekennen dat ik geen van de hierboven genoemde bands/artiesten ken(de), en het is kort dag (het is morgen al), maar ik wilde je toch nog even wijzen op deze bijzondere Open Dag van de Fontys Rockacademie in Tilburg morgen.

Op de site van musicfrom.nl kun je overigens ook tracks van een aantal van de hierboven genoemde artiesten beluisteren.
FREUD is niet echt mijn muzieksoort, heb nu Nova Borgers op staan, dat klinkt prima vind ik.