Gigabyte T1028M TouchNote binnenkort beschikbaar


Bekijk de video op YouTube

Op jkkmobile staat het bericht dat de Gigabyte T1028M TouchNote vanaf 30 april beschikbaar is voor levering in Europa. Je kunt hem bestellen via deze website.
De T1028M is de 10 inch opvolger van hun Gigabyte M912M. Hij kost 548,23 euro inclusief BTW, waarbij je dan voor zo’n 100 euro meer een modem voor mobiel internet erbij kunt kopen. Maar dan heb je wel een 10 inch tablet PC voor de prijs van een gewone laptop.

Ik zou het apparaat heel graag eens uitproberen en reviewen, maar slaagde er de vorige keer niet in om een exemplaar van de Gigabyte voor test/review toegezonden te krijgen. Dus ik vrees dat ik het zal moeten doen met het filmpje dat jkkmobile maakte tijdens de Cebit afgelopen maart.

Disclaimer: ik heb nog geen ervaring met deze online winkel, geen idee dus hoe betrouwbaar ze zijn, wat hun service is etc!