Mini Konijntjes met RFID

 Gepubliceerd door om 21:29  Hardware
mrt 212009
 


Bekijk de video op YouTube

Ik heb me kunnen inhouden en niet meteen een bestelling geplaatst voor een ‘spiegel’ en een set van die mini Nabaztag-konijntjes met de toepasselijke naam Nano:ztag. Dagelijks praktische toepassing voor de RFID-tags verwerkt in de Nano:ztag of Ztamp:s heb ik nog niet. Maar ik blijf geloven in het concept waarbij ‘dingen’ reageren op andere ‘dingen’.

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Mini Konijntjes met RFID”

Reacties (2)
  1. Hallo Pierre,

    Wij hebben de konijntjes met spiegel al in gebruik. Ik heb deze in Luik bij Fnac gekocht, samen met het grote konijn + een aantal stamps. In de schoolpasjes van school blijkt ook al een chip te zitten waar de spiegel op reageert. Enkele leerlingen hebben het al uitgeprobeerd en een eigen registratiesysteem gebouwd. Wij geloven ook dat het communiceren tussen verschillende objecten zeker toekomst heeft.

    Isidore en Guido

  2. Welke info bevat die RFID chip dan? Alleen een ID of ook andere zaken?

    Ik heb naar aanleiding van deze reactie RFID in ook als onderwerp bij deze post toegevoegd.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.