Wil jij met de bus naar de CEBIT!? – #2

CEBITBus - Klik voor grotere versie

Helaas bleek het animo om met een groep edubloggers richting de CEBIT te gaan niet groot. De mensen die mee wilden haakten af vanwege andere afspraken op die zaterdag. Daarom laat ik de reis dit jaar ook even aan me voorbij gaan.
Toch wil ik nog even het bericht doorgeven dat ik van Nico Habraken kreeg: ze kunnen elke busreiziger een gratis toegangskaart voor de CEBIT bieden.
Dus in plaats van 65 euro voor de reis en 38 euro (aan de kassa) voor het ticket, betaal je slechts 65 euro voor beiden samen. Mooi toch?

Nico gaf in zijn mail aan dat de CeBIT beurs tickets wel op voorhand online via http://www.CeBIT.de geregistreerd moeten worden. Heb je daar meer vragen over neem dan even rechtstreeks met Nico contact op.