Hoe werkt een SMS Wall

 Gepubliceerd door om 20:03  Hardware
jan 302009
 
SMS Wall (foto door: PiAir (Old Skool))

Tijdens de SURF Onderwijsdagen 2007 maakte Wilfred Rubens tijdens zijn sessie gebruik van de SMS Wall die SURFfoundation voor hem geregeld had. Ik schreef daar een kort bericht over, maar heb blijkbaar nooit uitgelegd hoe e.e.a. werkte. Willem Karssenberg had er indertijd al wat meer uitleg over gegeven, hij legde uit dat de SMS Wall in dit geval werd gerealiseerd via het bedrijf met de naam Yaiks. Dat bedrijf werd ook gebruikt bij een sessie op de Hogeschool Domstad vorig jaar.
Via de mail kreeg ik de vraag hoe zo’n SMS wall nu eigenlijk werkt. Omdat ik toen geen post blijk te hebben gemaakt over hoe dat werkt, doe ik dat nu wel even.

De disclaimer vooraf: ik verwijs in dit bericht naar een aantal producten en aanbieders. Dit is slechts ter illustratie. Met uitzondering van het hierboven genoemde Yaiks (waar ik die ene keer tijdens de onderwijsdagen ervaring mee opgedaan heb) heb ik met geen van de producten of diensten zelf ervaring. Mocht je zelf producten of diensten gebruikt hebben die goed (of juist niet goed) bevielen, laat het dan even in de reacties weten (geen reclame SPAM a.u.b.!) Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Hoe werkt een SMS Wall  Tags: