Google Voice Search niet voor iPod Touch

 Gepubliceerd door om 07:54  iOS
nov 182008
 
Google Voice Search (foto door: PiAir (Old Skool))

Helaas, de veelbesproken Google Voice Search applicatie is dan weliswaar eindelijk beschikbaar via de Application Store (de updated datum is nog niet aangepast, maar de nieuwe versie staat wel al online), maar iPod Touch gebruikers mogen er niet mee spelen.

Natuurlijk, de praktische bruikbaarheid op een iPod Touch is nagenoeg nul, ik ga écht niet dagelijks met mijn headset op gebruik maken van de optie om zoekopdrachten in te spreken. Maar, om het nou gewoon niet toe te staan vind ik ook wel flauw. Het is namelijk mogelijk om te detecteren of ik de microfoon wel aangesloten heb. Dat doen andere applicaties die een microfoon nodig hebben ook.

Nou ja, dan niet hoor.

0 0 stem
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Fred Zelders
11 jaren geleden

Verbeterpuntje dus.
Voor de volgende release?

Pierre
11 jaren geleden

Zou leuk zijn, maar verwacht ik eigenlijk niet. Het inbouwen van deze check was waarschijnlijk net zo veel werk als het inbouwen van ondersteuning voor de iPod Touch was geweest.

annemie
annemie
11 jaren geleden

heb nog geen Ipod!