aug 092008
 


Ik weet nog niet of ik de 2.0 versie van dotSUB persé zo’n succes vind, maar het vertalen van een video duurt niet echt langer dus een achteruitgang is het ook niet.

Deze keer gaat het over het kiezen van een president in de Verenigde Staten. Niets over kiesformulieren en stemmen op afstand, maar wel een aardige introductie in het kiessysteem.

Ben er weer…

 Gepubliceerd door om 09:50  Persoonlijk
aug 092008
 
De Camper (foto door: PiAir (Old Skool))

Nou ja, ik ben er bijna weer. Want eigenlijk heb ik gewoon last van heftige afkick verschijnselen van de vakantie.
Om voor de hand liggende redenen liet ik bij de laatste post voor de vakantie een beetje in het midden of ik weg zou gaan tijdens het zomerreces. Maar dat was dus wel zo. We zijn vier weken met de camper richting Scandinavië geweest. Niet helemaal naar de Noordkaap deze keer, we zijn nu niet noordelijker geweest dan Tromsø (filmpje) omdat we ook nog wat tijd in het gebied rond Briksdal door wilden brengen.

Het waren vier heerlijke weken en daarom had ik ook helemaal geen zin om weer terug te keren naar het ‘normale’ leven. Maandag is mijn vakantie echter definitief voorbij, dus daarom ook het blog maar weer open gegooid.

Hoewel mijn telefoon zonder SIM-kaart mee ging (ik had hem nodig om te tracken) en ook de laptop thuis bleef, ging er toch wel wat elektronica mee. De komende dagen zal ik nog wat meer schrijven over de ervaringen met de TomTom GO, de Philips PET830/00 draagbare DVD speler, de Happy Smile toestellen die we voor de kinderen gekocht hadden én de raamhouder voor mijn fototoestel waarmee we al rijdend de nodige foto’s gemaakt hebben. Lees verder….