Wereldrecordpoging Panorama foto maken

“Op 24 Mei 2008 organiseert Microsoft in samenwerking met Zoom.nl, Olympus, Kodak en Canon een event rond digitale fotografie. De bedoeling is om een strook van 8 kilometer Amsterdamse Grachten te fotograferen, en daarna al die foto’s samen te smelten om zo te komen tot ’s werelds langste panoramische foto.

In aanwezigheid van een afgevaardigde van de Gemeente Amsterdam en een officiële controleur zullen 40 fotografen vanop een boot aan het werk gaan. Het eindresultaat is een in Windows Live Gallery gecreëerde photo stitch die zal worden ingezonden naar het Guiness World Records kantoor in Engeland.”

(bron)

Als je nog op zoek bent naar een leuke activiteit a.s. zaterdag en je voldoet aan de criteria die gesteld worden, dan kun je nog deelnemen aan de wereldrecordpoging Panorama foto maken in Amsterdam.
Ik heb geen (digitale) spiegelreflexcamera dus voldoe ik in ieder geval niet aan die voorwaarde, maar ben wel benieuwd of het ze lukt en natuurlijk vooral ook naar het resultaat.
(getipt door B.V.L.G.)

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
janien
16 jaren geleden

Zoals je ondertussen al wel weet … Ik heb nog geen camera kunnen gaan kopen. Een een digitale spiegelreflexcamera zal het wel niet worden.

Groetjes
janien