Google Earth 4.3

 Gepubliceerd door om 07:08  Geocoding
apr 162008
 


Laat ik beginnen met de opmerking dat ik niet snap waarom Google Earth nou ook al weer een apart programma moet hebben voor de installatie. Geen idee nog wat de functionaliteit van dat programma is, want ik kan het gelukkig daarna weer de-installeren én ik moet de tip die hier staat gebruiken om de 4.3 versie te kunnen downloaden.

Maar de update zelf mag er weer zijn.
De ondersteuning voor Flash op de Mac was iets wat eigenlijk nog best lang op zich heeft laten wachten. De Windows versie kon het ook pas sinds versie 4.2, maar die was al van afgelopen augustus.
Streetview ziet er grappig uit, maar is helaas alleen voor steden in de VS beschikbaar.
Ik kwam wel meer 3D gebouwen tegen, ook in Nederland (Eindhoven nu ook bijvoorbeeld) waar ik ze eerder niet wist te staan. Dat je op de meeste plekken kunt zien van wanneer de foto is, is ook handig. De nieuwe besturing is wel even wennen. Ik heb de SpaceNavigator nu niet aan mijn laptop hangen, wellicht werkt het daarmee wel nog gewoon zoals eerst. En het daglicht effect is natuurlijk prachtig.

Het filmpje hierboven geeft je in 6 minuten een uitgebreide demo van de nieuwe features. Als ik de screenshots hier zie ga ik wel verlangen naar een desktop met stevige grafische kaart. Want zulke mooie beelden weet mijn laptop niet te produceren helaas.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.