FeedBurner niet meer jarig?

 Gepubliceerd door om 22:31  Internet
feb 262008
 
Feedburner - Klik voor grotere versie

Vorig jaar schreef ik:

“Opvallend is ook dat er ter ere van de verjaardag geen grootse aankondigingen waren van nieuwe features voor trouwe klanten. Maar ja, wellicht is dat ook de reden dat ze nog steeds zelfstandig zijn en nog niet zijn opgekocht.”

(bron)

Dat was een dag na de derde verjaardag van Feedburner.
Dat betekent dat ze nu dus 4 jaar geworden zijn, maar op hun BLOG vind je daar geen vermelding van. Is een bedrijf niet meer jarig nadat het opgekocht wordt? Telt dan ook voor Feedburner alleen de verjaardag van Google nog?

Nou, hoe dan ook. Ze zijn dan wel niet zelfstandig meer sinds mei vorig jaar, ze zijn nog steeds een stabiele partij voor mijn RSS-feeds. Gefeliciteerd!

 Reacties uitgeschakeld voor FeedBurner niet meer jarig?  Tags:

Wat koop je met een koopwijzer?

 Gepubliceerd door om 22:00  Test en Co
feb 262008
 
Koopwijzer - Klik voor grotere versie

Waarschuwing: dit is een post met kritiek op een gratis dienst/product zonder dat ik daarbij een alternatief voor heb.
Kennisnet Ict op school heeft weer een nieuwe Koopwijzer uitgebracht. Deze gaat over Elektronische Leeromgevingen. En ik weet echt niet goed wat ik hier nu van moet vinden.
De koopwijzer is lekker gemakkelijk te lezen geschreven, behandeld kort even wat een ELO is, gaat dan in één pagina per product door de verschillende ELO’s heen, netjes met eenvoudig te begrijpen + en – samenvatting op het einde. Daarna een overzichtelijke tabel en een checklist op het einde. Handig zou je zeggen voor de scholen die nog geen ervaring met ELO’s hebben. Lees verder….