Goedkoop is soms duurkoop #2

[het oorspronkelijke bericht staat nog hieronder, maar ik vond dat het van de voorpagina af moest omdat het helemaal onjuist was]

Zucht, het was laat. Raymond hieronder heeft helemaal gelijk.

Premiere en Photoshop - Klik voor grotere versie

Was het vorige bericht nog volledig mijn stomme fout, het tweede voorbeeld vind ik knulliger. Ik heb via SURFspot.nl “Adobe Photoshop Elements 6 & Adobe Premiere Elements 4 UK” besteld voor 115 euro.
Maar wat blijkt nu, Computer Collectief heeft dezelfde combinatie te koop staan voor 92,50 euro (incl. verzendkosten).
En dat is dan geen educatieve licentie die ik hoor te de-installeren als ik niet meer in het onderwijs zou werken en die ik alleen voor niet-commerciële doeleinden mag gebruiken. Dat is dan een volledige licentie voor ruim 20 euro minder!
[update] Het is nog erger: bij computer collectief krijg je er voor dat bedrag ook nog “KeyTutorials Photoshop Elements 6 NL” bij. Die kost bij SURFSPOT.nl nog eens 18,75 euro extra. Het verschil is dan dus bijna 40 euro.

SURFSPOT.nl geeft op hun site aan:
Drie redenen om bij SURFSPOT.NL al je ICT-producten te kopen:
1. Betrouwbaar (SURFSPOT.NL werkt samen met jouw onderwijsinstelling)
2. Snel (producten binnen 2 dagen in huis)
3. De laagste prijzen (SURFSPOT.NL biedt speciale onderwijslicenties)

Nou, wat die laatste reden betreft heb ik gemerkt het het ook bij SURFSPOT.nl de moeite loont om voordat je er software besteld eerst heel goed rond te kijken!

0 0 stemmen
Bericht waardering
6 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Raymond Snijders
13 jaren geleden

Euh, misschien kijk ik verkeerd of anders heb je zelf verkeerd gekeken maar je vergelijkt nu de Photoshop Elements 6 / Premiere Elements 4 combi met de Photoshop Elements 6 / KeyTutorials bundel.

Bij Surfspot is de eerste combo idd 115 euro terwijl die bij CC 129,90 euro kost in de NL versie http://www.comcol.nl/detail/63348.htm

De UK versie is nog duurder met 148,90 euro http://www.comcol.nl/detail/63349.htm

Kortom, je bent nog steeds voordeliger uit bij Surfspot :)

Pierre
13 jaren geleden

Zucht, je hebt helemaal gelijk.

Jeroen v B
Jeroen v B
13 jaren geleden

Tja maar voor een 10-tje meer mag je de software dus altijd gebruiken. Ipv de schoollicentie die aleen officieel geldig is als je in het onderwijs werkt.

Tja 10 euro goedkoper is 10 euro goedkoper, maar of dit nu echt voordeliger is, is natuurlijk maar de vraag.

Ik weet alleen niet of surfspot hier iets aan kan doen, want in vergelijking met andere software aanbieders vallen de surfspot kortingen van Adobe enorm tegen.

Pierre
13 jaren geleden

Is ook weer waar en inderdaad een overweging om te maken. Maar zo vreselijk als dat ik het deed voor komen was het in dit geval niet. Daarom vond ik het beter het hele bericht door te strepen.

Jan Aalbrechts
Jan Aalbrechts
13 jaren geleden

Mensen, kies gewoon voor de nieuwe Paint Shop Pro X2 van Corel met VideoStudio, scheelt aanzioenlijk! Surf heeft deze net nieuw beschikbaar.

Pierre
13 jaren geleden

Die zie ik nog niet staan bij SURFspot.