Operator11 – RIP?

Operator11 - Klik voor grotere versie

Ik was er al een tijdje niet meer geweest, maar afgelopen wel weer een keer naar aanleiding van een bericht dat er blijkbaar tijdelijk wat problemen waren bij Operator11. Maar nu een paar dagen later is de site nog steeds down wegens “technical issues”. Dat is dus al een paar dagen zo op het moment. Geen woord ook op het weblog, daar is het laatste bericht van 2 oktober jl.
Iemand een idee wat er aan de hand is? Als ze de rekening voor de gebruikte bandbreedte vorige maand niet betaald hebben zou je verwachten dat ze vandaag (de eerste van een nieuwe maand immers) weer in de lucht zouden zijn.
Is het bedrijf erachter omgevallen?

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Pierre
14 jaren geleden

Nou, er staat inmiddels een heel kort bericht op het weblog: "O11 will resume it’s operations shortly." maar de site zelf is nog niet in de lucht.

Pierre
14 jaren geleden

De site is nu ook weer in de lucht. Zonder verdere uitleg over wat er nu aan de hand was.